l’Ateneu

L’Ateneu de Cultura Popular Can Batllori neix amb l’objectiu d’acollir i donar suport a les entitats que treballen en l’àmbit de la cultura d’arrel tradicional a Viladecans, i també per  fomentar, promocionar i fer arribar la cultura a la ciutadaniaés a dir, la cultura com el conjunt de valors simbòlics, coneixements tècnics, formes d’organització social o pràctiques culturals presents a la vida quotidiana de les persones i dels grups socials.

 L’Ateneu inicià la seva activitat a gener de l’any 2011, des de les hores fins ara, treballem conjuntament amb les entitats per fer de la cultura un instrument de canvi i construcció social, tenint present el nostre passat, per tal que la cultura sigui en el present i el futur, un dels eixos de creixement i qualitat de vida de Viladecans.

sin fecha 2

 

 Des del l’Ateneu de Cultura Popular Can Batllori, proposem:

·        Oferir a les entitats del municipi i en general als ciutadans de Viladecans, un espai vàlid per a la formació, difusió, creació, producció i recerca en els diferents camps de la cultura popular.

·        Esdevenir el lloc de trobada i treball de les entitats de cultura popular de Viladecans i alhora assessorar i donar suport a les iniciatives que sorgeixin des del propi teixit social.

·        Estimular el desig de les persones per l’aprenentatge i la transmissió del patrimoni i de les tradicions culturals que contribueixen a la identificació de les comunitats humanes.

·        Apropar l’accés i la participació de la població i de les entitats a les activitats i els serveis de l’Ateneu de cultura popular Can Batllori posant al seu abast els recursos del propi centre.

Anuncis

Un pensament sobre “l’Ateneu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s